top of page

Tip van de sluier #4 - Hou het hoofd koel in Spanje :)

Bijgewerkt op: 1 mei


Stel je voor: een azuurblauwe hemel, een zachte bries die door je haar streelt en de warme stralen van de Spaanse zon die je huid strelen terwijl je geliefde naast je staat. Dat klinkt als een droom die uitkomt, toch?


Dat is het ook! Maar wij zien ook zeker een aantal praktische zaken om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat jullie Spaanse bruiloft soepel en fris verloopt voor jullie en jullie gasten.


Dus hier een aantal goede tips (al zeg ik het zelf hihi) om rekening mee te houden tijdens de planning als jullie trouwen in Spanje:


1) Locatie: Zorg ervoor dat de locatie geschikt is voor een zomerbruiloft, met voldoende schaduw en verkoelende mogelijkheden voor gasten.


2) Volg de Spaanse gebruiken qua tijd: Vermijd de heetste uren van de dag! Geloof me, een ceremonie in de late namiddag gevolgd door een avondreceptie is ideaal! Hierdoor hoeft je ook niet zo vroeg je bed uit voor alle voorbereidingen. Lekker relaxt de dag starten is wel zo fijn én de reden waarom jullie naar Spanje komen, toch?


3) De foto´s: Ik hoorde je al denken, maar hoe zit het dan met de fotoshoot! Plan die gewoon later op de dag, wanneer de zon niet meer zo hoog staat. Dan zijn jullie véél relaxer (want vóór de ceremonie heeft plaatsgevonden is het toch altijd een beetje spannend) én het mooiste licht is wanneer de zon ondergaat! En dat is dubbel zo romantisch! En natuurlijk maken de fotografen gewoon hun perfecte shots van de mooiste spontane momenten tijdens de voorbereidingen, de trouwceremonie en de cocktails!


4) Dresscode voor jullie en de gasten: Zorg ervoor dat je gasten op de hoogte zijn van de te verwachten temperaturen en moedig ze aan om lichte, luchtige kleding te dragen. En heren, ga zeker niet voor een driedelig pak!


5) Agua por favor: Zorg ervoor dat er altijd liters koud water in de buurt is voor jullie zelf én de gasten. Gehydradeert zijn en blijven is super belangrijk!


6) Catering: Ook bij het kiezen van de maaltijden is het goed om rekening te houden met de temparaturen. Kies bijvoorbeeld voor een taart met frisse vulling zoals limoen i.p.v. eentje met chocolade ;)


7) Ice ice baby: Wij zijn super fan van de ijskar! Naast dat het super lekker en verfrissend is, is het ook nog eens super cute voor foto´s én is het lekker informeel!


8) Spaanse waaier: Super leuk als cadeautje en wel zo verkoelend voor de gasten. Geef alle gasten een Spaanse waaier tijdens de huwelijksceremonie.


9) En als laatste tip, don´t worry, be happy! Want dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door jullie weddingplanners, wij :)


¡Viva el amor! 
24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page