top of page

Trouwen in het buitenland

Bijgewerkt op: 20 jun.

Jullie gaan trouwen! Hoe leuk! Gefeliciteerd!


Dromen jullie van een bruiloft vol zonneschijn, romantiek met mediterrane charme?


Valencia is met zijn bijzondere combinatie van een prachtig historische centrum en grenzend aan zee en bergen de perfecte locatie voor een overgetelijk huwelijksweekend.


Ik neem jullie graag mee in de mogelijkheden die Valencia biedt.


Alternatieve bruiloft

Dat Nederlandse weer…..bah. Zie jij jezelf al staan in je trouwjuk op je mooiste dag?


Deze dag zou onvergetelijk moeten zijn, maar niet omdat het door de regen in het water valt….


Nee, je neemt liever het zekere voor het onzekere. Jullie gaan trouwen op een plek waar het weer prachtig is en je de garantie van een fantastische zonovergoten dag zal hebben.


Ook willen jullie een bruiloft als geen ander. Een bruiloft met een persoonlijke touch, die eruit springt en waarover je gasten nog lang na zullen praten. En het belangrijkste; een bruiloft als de mooiste herinnering aan de liefde die jullie voor elkaar voelen.


Trouwen in Spanje

Als jullie kiezen voor een alternatieve bruiloft, dan is trouwen in Valencia een uitstekende optie.


Valencia, in de stad of nét er buiten, is perfect als je graag een intieme ceremonie wilt om de liefde met elkaar én familie en vrienden te vieren. Alternatiever en unieker gaat het niet worden.


(trouw)Locatie, locatie en nog eens locatie

Als je denkt aan trouwen in Valencia, dan denk je aan zon, warmte en een prachtig versierde trouwlocatie met alles erop en eraan. Helemaal in de stijl die bij jullie past. De aankleding en omgeving maken tenslotte de sfeer.


In Valencia zijn er ontzettend mooie en sfeerrijke locaties te vinden. Denk aan een intieme locatie bij een oud boerderijtje, een Spaanse Finca met een oogstrelend uitzicht of een locatie tussen de wijngaarden waar de lekkerste wijn geserveerd wordt.Ceremonie trouwdag

Als bruid en bruidegom hebben jullie je eigen ideeën. Ideeën die passen bij jullie als persoon en als stel.


Wie jullie zijn, willen jullie ook uitstralen tijdens de ceremonie. Hoe leuk is het als daardoor de ceremonie helemaal authentiek is?!


De plek waar je trouwt is al origineel, maar hoe de ceremonie ingericht wordt is passend bij jullie als personen. The personal touch, laten we maar zeggen.


Misschien heb je al iets in gedachten, maar als dat niet het geval is, dan zijn hier een aantal ideetjes.


·       Ringwarmen-ceremonie

Deze prachtige en betekenisvolle traditie vanuit het natte Ierland kan je nu meenemen naar het warme Valencia. Bij deze traditie worden de ringen voordat ze omgedaan worden door het bruidspaar, afgegeven aan de gasten. Elke gast houdt de ringen in de hand en spreekt een wens of gebed uit (hardop of in gedachten) en geeft daarna de ringen door aan de volgende gast.


Hier vind je een voorbeeld van hoe dit eruit ziet tijdens een ceremonie:


·       Een cirkel

Het maken van een cirkel  rondom het bruidspaar tijdens de ceremonie, zorgt voor een intiemere ervaring dan wanneer alle gasten op een rijtje zitten en toekijken. Het creëert een gevoel van verbondenheid met alle mensen van wie je houdt en gekozen hebt om dit moment te delen.


·       Flower Nanny’s

Hebben jullie het geluk dat jullie grootmoeders van de prachtige dag kunnen genieten? Nodig ze uit om Flower Nanny te zijn. Ja, je leest het goed. Hetzelfde idee als het bekende bloemenmeisje. Past deze rol niet helemaal bij je oma? Bedenk dan welke rol er wél voor haar weggelegd is. Wat is er nu mooier dan je oma zo dichtbij je te hebben op deze grote dag?


En zo zijn er nog veel meer ideeën die omgetoverd kunnen worden tot werkelijkheid.


Bruiloft thema’s

Hebben jullie al nagedacht over een thema voor je bruiloft? Een thema zal o.a. zorgen voor de persoonlijke touch.


Het voordeel van trouwen in Valencia is toch wel dat je in de openlucht je bruiloft kan vieren. Dat creëert veel mogelijkheden.

Hier zijn een paar leuke voorbeelden van een thema;

·       Bohemian: Een thema met aardse kleuren en warme tinten. Een thema met een prettige sfeer waarbij iedereen zich super zen zal voelen.


·       Zee en strand: In Valencia bestaat de mogelijkheid om je trouwdag aan het strand te vieren. Zie je het al voor je hoe je met je gasten danst tot je de zon ziet zakken in de zee?


·       Een jaren ’20 wedding: Een Spaanse Finca zorgt voor de extra charme terwijl jullie aankomen rijden op locatie in een Rolls Royce. Nice!


En zo zijn er nog veel meer ideeën die omgetoverd kunnen worden tot werkelijkheid.


Hoe kan ik zorgeloos trouwen?

Valencia is niet om de hoek. Als jullie besluiten om in Valencia feest te vieren, dan zullen jullie er niet elk weekend heen vliegen om de locals te leren kennen, samenwerkingen aan te gaan en locaties te bekijken. Maar hoe zorgen jullie er nu voor dat alles in kannen en kruiken is voordat de grote dag aanbreekt?


Gelukkig bestaan er weddingplanners!


Het in de arm nemen van een wedding planner uit Valencia is een absolute must!

Zo’n wedding planner kent het gebied & locaties op het duimpje en nemen jullie mee in de mogelijkheden om dé perfecte dag te organiseren.  Natuurlijk willen jullie een zorgeloze trouwdag hebben waarbij  alles uit handen gegeven kan worden.


Ik stel jullie dan ook graag voor aan Matías en Eva. Dé weddingplanners van Valencia! Met hun bedrijf Itaca Events Valencia (https://www.itacavalencia.com) denken zij van A tot Z en tot in de puntjes met jullie mee.


Zij vinden dat trouwen gaat over de liefde tussen twee mensen. Zij weten als geen ander dat de persoonlijke en een unieke touch belangrijk zijn voor deze dag.


Hier een opsomming wat Matías en Eva voor jullie als bruidspaar kunnen betekenen:

·       Kennismaking; Zonder kennismaking weet je niet wat je van elkaar kan verwachten en betekenen. Matías en Eva maken daarom graag kennis met jullie. Is de klik voor beide partijen aanwezig? Dan kan de weddingplanning van start gaan. En nee, je hoeft voor de kennismaking niet af te reizen naar Valencia (al kan ik het je wel aanraden 😉 ). Dit kan gewoon via videobellen. Wel zo makkelijk.

·       Matías en Eva kennen Valencia op hun duimpje en daardoor hebben zij een goed beeld van welke locatie bij jullie zou kunnen passen. Van strand en kasteel tot toffe rooftops in Valencia stad. Zij nemen jullie mee in het vinden van de perfecte locatie.

·       Begeleiding tijdens de ceremonie mag niet ontbreken. Denk aan het opstellen van de geloften en bijkomende rituelen.

·       Catering; Lekker eten mag niet ontbreken op een bruiloft. Gezellig tafelen met je gasten kan een groot onderdeel zijn van de dag. Matías en Eva weten hier een leuke draai aan te geven met de opties zoals een Food Truck, een sit-down diner of een lekker buffet.

·       Matías en Eva hebben korte lijntjes met verschillende partijen om op de speciale dag samen te werken zoals een fotograaf, bloemist en muziekkanten. Handig toch?


En nog veel meer……


Kortom, met de hulp van deze twee lokale experts kunnen jullie zonder stress genieten van een onvergetelijke dag.


Willen jullie meer weten over wat Matías en Eva voor jullie kunnen betekenen? Aarzel niet en plan hier een gratis call in!Wil je ook een SEO gastblog laten schrijven?

Ga naar WordVentura (https://wordventura.nl/diensten) voor meer informatie.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page