top of page

Veelgestelde vragen over trouwen in Spanje

Word je ook helemaal gelukkig bij de gedachte aan een weekend vol magische momenten, heel veel lekker eten en samen zijn met je meest favoriete mensen? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Even lekker een aantal dagen zonder gehaast, waarin jullie alle tijd van de wereld hebben voor de mensen van wie jullie houden.


Geen standaard bruiloft, maar een weekend dat echt laat zien wie jullie zijn!


Jullie trouwdag is een belangrijkste dag in jullie leven, dus je wilt natuurlijk dat alles op rolletjes loopt. Alleen kan ik me voorstellen dat je nog een boel vragen hebt.


No worries, ik heb de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet:


Waarom zouden jullie weddingplanner inschakelen?

Weddingplanners zijn als magiërs van de bruiloftswereld. Ze hebben de connecties, de ervaring en de creativiteit om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken, zonder dat jullie zelf gek worden van de planning.


Ze nemen het zware werk uit handen, van het vinden van de perfecte locatie voor jullie tot het regelen van de bloemen, catering, muziek, fotografen en nog veel meer.


Daarnaast kan het verschil in cultuur en taalbarrières een extra uitdaging zijn hier in Spanje.


Bovendien bespaart een weddingplanner jullie een hoop tijd en stress. Ze kennen de beste leveranciers, kunnen onderhandelen over prijzen en houden het overzicht, zodat jullie je kunnen concentreren op de leuke dingen, zoals het uitzoeken van je trouwjurk of het proeven van taart.


Kortom, een weddingplanner is als jullie persoonlijke superheld die ervoor zorgt dat jullie trouwdag echt onvergetelijk wordt.


Wanneer moeten we beginnen met de organisatie van onze bruiloft in Spanje?

Gemiddeld trekken we een jaar uit voor het plannen van een huwelijksweekend in Spanje.

Maar ik heb er ook wel eens één in 4 weken georganiseerd ;)


Dus mochten jullie niet zo lang de tijd voor de organisatie hebben, dan hoeft dat zeker geen probleem te zijn. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden!


Is het nodig voor ons om naar Spanje te komen?

Ik raad dit altijd wel aan, om in elk geval de trouwlocatie in het écht te zien. Het gevoel bij een locatie en die omgeving is natuurlijk super belangrijk.


Daarnaast stel ik altijd nog een tweede locatiebezoek voor, zodat we verdere details kunnen bespreken, het menu kunnen proeven, haar- en make-up check kunnen doen, de fotograaf kunnen ontmoeten etc. Maar deze tweede keer is optioneel.


Ik ben uiteraard hier in Spanje degene die alle contacten met de locatie en leveranciers onderhoudt en ga regelmatig even met de mensen om tafel zitten. Dit face-to-face contact is super belangrijk, zeker in Spanje!


Kunnen we een keer vrijblijvend kennis maken?

Jazeker, dat lijkt me heel leuk! Die klik tussen ons is namelijk super belangrijk!. En zodra jullie er vertrouwen in hebben, dan is het een eer voor mij om jullie te mogen begelijden.


Ben je beniewd geworden en wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?


Stuur me dan eens een mailtje naar hola@itacavalencia.com of vul het contactformulier in! Een whatsappje mag natuurlijk ook!


Ik ben heel benieuwd hoe jullie je droom bruiloft voor je zien!

Laten we er samen een onvergetelijke ervaring van maken voor jullie en jullie lieve gasten!


Hasta pronto!


Liefs,

Eva15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page